Hensynsfuld bedemand på Fyn i Vissenbjerg og Aarup

Sammen med Holm begravelser kan du få sat rammerne for en mindeværdig begravelse eller bisættelse. Vi har mange års erfaring i både kirkelige højtideligheder og borgerlige ceremonier. Du kan derfor få den bedste rådgivning, når du henvender dig til os.

Det er en svær tid, når ens nærmeste dør. Vi kan desværre ikke tage din sorg fra dig. Men vi kan hjælpe dig med at planlægge et smukt farvel.

Planlæg en personlig afsked med en bedemand i Vissenbjerg og Aarup

Når et menneske dør, har det en stor indflydelse på alle omkring den afdøde. Forandringen er naturligvis størst for de personer, der er de allernærmeste pårørende. Det er ikke kun den nye situation, de nærmeste står i, som de skal forholde sig til. Der er også en masse praktiske anliggender, der skal holdes styr på.

De fleste mennesker, der har mistet en, ønsker en helt særlig og personlig afsked med den afdøde. Det kan vi være med til at hjælpe dig med således, at det bliver en afsked, der matcher din og resten af familiens ønsker. Vi hjælper med støtte gennem sorgen.

En god afsked starter med en samtale med en bedemand i Vissenbjerg og aarup

Holm begravelser er din personlige, kompetente og nærværende håndsrækning når et menneske dør.
I forbindelse med en begravelse eller bisættelse er der meget, der skal arrangeres og tages stilling til. Det kan alt sammen virke overvældende midt i alt sorgen.

For os er det derfor vigtigt, at vi starter hele processen med en dybdegående samtale, hvor du får et overblik over hele forløbet omkring et dødsfald.
Vi er i stand til at hjælpe dig med en begravelse eller bisættelse uanset, om den afdøde var medlem af folkekirken eller ej.

Vi arrangerer smukke og traditionsrige begravelser og bisættelser på Fyn

Alle ønsker en smuk og bevægende afsked, når et kært familiemedlem er gået bort. Hvordan afskeden ser ud, kan variere meget. Det afhænger nemlig af, om den afdøde selv har ønsker, eller om det er familiens ønsker, der skal opfyldes.

Det kan være en lettelse for den efterladte familie, hvis der er skriftlige eller mundtlige ønsker til begravelsen. Du bør derfor undersøge, om den afdøde har ”Min Sidste Vilje” liggende.

Desuden findes der mange lokale traditioner rundt omkring i landet. Hvis der eksempelvis skal afholdes en begravelse i Vissenbjerg eller Aarup, ved vi, om der er nogle lokale traditioner, der skal sørges for i forbindelse med et dødsfald. Det kan eksempelvis være en sørgeringning i den lokale kirke.

Disse opgaver varetager vi hos holm begravelser

Der er meget, som skal gå op i en højere enhed, når der er sket et dødsfald. Alt dette kan du sagtens selv stå for. Der er absolut intet krav om, at du skal have hjælp fra en bedemand. Du kan vælge at sørge for alt selv, at vi blot tager os af enkelte opgaver eller, at vi påtager os ansvaret for alt. Vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende:

  • Hjælp til valg af kiste og en urne
  • At iføre den afdøde ligklæder eller eget tøj
  • Kontakt til præsten
  • Vejledning om begravelseshjælp
  • Bestilling af blomster og kranse
  • M.m.

Se vores opgaver ifm. en begravelse eller bisættelse her.

Har du brug for hjælp til en bisættelse eller begravelse fra en bedemand i Vissenbjerg og Aarup på Fyn?

Hvis du har brug for vores hjælp, så ring til os på tlf. 65 32 18 81 så vi kan aftale, hvor og hvornår vi skal mødes. Vores telefon er tændt hele døgnet, så du er altid velkommen til at give os et kald.

Vi hjælper familier med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked i Aarup og Vissenbjerg samt Middelfart, Strib, Tommerup, Nørre Aaby, Gelsted, Brenderup, Harndrup og Vestfyn. Men også i Fredericia og Vejle

Kontakt din lokale bedemand

Odense
6617 2881

Kerteminde
6532 1881

Støtte i sorgen