Vores opgaver

Formidling af kontakter

Kontakt til præst, kirkegård, kirkegårdskontor for at fastlægge højtideligheden.

Nødvendige papirer

Udfærdigelse af alle nødvendige papirer i forbindelse med dødsfaldet.

Dødsannoncer

Vi hjælper med udformning af dødsannoncer og indrykker efter aftale i de relevante medier.

Kiste og ilægning

Vi sørger for alt det fornødne med levering af kiste til dødsstedet, iklædning og ilægning (evt. sammen med de pårørende) samt kørsel til kapel. Skal afdøde iklædes eget tøj, vil det være en fordel at medbringe det til samtalen.

Udsyngning

Ofte arrangerer vi en lille, smuk andagt, en såkaldt udsyngning. Vi samles om afdødes kiste, åben eller lukket, og vi forestår at der synges et par salmer og beder fadervor sammen med jer.

Selve begravelsen

Vi kan sørge for blomsterkørsel, vi er behjælpelige med at bestille evt. trykte salmer, bestille mindesammenkomst og traktement. Vi kan også sørge for at viderebringe en taksigelse til de fremmødte samt invitere til efterfølgende sammenkomst.

Relevante attester

Selvfølgelig sørger vi også for alle relevante attester bliver fremsendt, at der søges begravelseshjælp, kontakter fagforening, sygesikring Danmark mv. for evt. tilskud til begravelsen.

Første vejledning om boets behandling

Vi kan give en førstehånds vejledning omkring skifteret samt boets behandling i overgangsperioden. Ved den første samtale vil vi dog helst ikke fylde de efterladte med alt for mange faktuelle økonomiske og juridiske oplysninger, i den smertelige situation det er at stå med tabet af en af sine kære.

Bliv kontaktet
x
Bliv kontaktet af din bedemand

Holm Begravelser

Møllevej 26 A, 5300 Kerteminde, tlf.: 6532 1881

Risvangen 10, 5210 Odense NV, tlf.: 6617 2881

Find vej