Omsorgsfuld bedemand nær Fredericia
– Her er en smuk og værdig begravelse og bisættelse i højsædet

Ikke to mennesker er ens. Det skal begravelser eller bisættelser heller ikke være. Hos Holm begravelser er vores fornemste opgave at gøre en svær tid en smule lettere for dig og din familie.

Vi ønsker intet mindre end at hjælpe dig med at planlægge en personlig begravelse eller bisættelse. Vi mener nemlig, at livet med dem, vi elsker, er dybt personligt, og derfor ønsker vi at sikre, at deres begravelse eller bisættelse bliver en unik fejring af livet. Det giver dig mulighed for at sige farvel på en meningsfuld måde.

Bedemand i Fredericia og Middelfart – Vi tager os af alle administrative opgaver

Med vores hjælp sørger vi for, at der er styr på alt det administrative vedrørende et dødsfald, en begravelse eller en bisættelse. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning og vejledning på alle trin
  • Lokal ekspertise og viden
  • Dødsannonce
  • Formidling af kontakt til kirke, præst m.m.
  • Bestilling af kiste, urne og evt. gravsted
  • Alle nødvendige papirer og dokumenter
  • Bestille solister
  • Hjælpe med ansøgning til begravelseshjælp
  • M.m.

Se alle vores opgaver ifm. begravelse og bisættelse her.

Lad en lokal bedemand stå for planlægningen af en mindeværdig bisættelse og begravelse i Fredericia

Vi ved, hvor svært det kan være at holde styr på det hele efter, at du har mistet en, du har kær. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig med både stort og småt alt efter, hvor meget du ønsker, at vi skal varetage.

Vælger du os som din lokale bedemand i Vejle eller Fredericia, kan du være sikker på, at vi har kendskab til alle traditioner og skikke. Dette kan variere fra sogn til sogn, og det er forskelligt, hvad der er vigtigt for de små lokalsamfund. Vi sikrer, at du bare skal koncentrere dig om din sorg, mens vi håndterer alt det andet.

Begravelsesforretning med varm og tryg service

Når en elsket går bort, kan det føles som om, at hele din verden falder sammen. Hos Holm begravelse sigter vi mod at hjælpe med at lette denne byrde.

Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring, der er stolte af at levere en professionel, respektfuld og medfølende service til mennesker, når de er mest sårbare.

Vi er til rådighed 24 timer i døgnet alle ugens syv dage og er her for dig i nødens time. Vores telefon er altid tændt, så du kan komme i kontakt med os når som helst.

Personlig hjælp tilpasset dine ønsker og behov

Efter en elsket går bort, er det vigtigt at få en kærlig afsked, der er tilpasset til den afdødes samt dine ønsker. Dette gælder lige meget, om der er tale om en borgerlig ceremoni eller en kirkelig begravelse eller bisættelse.

Vi hjælper uanset hvilken form for bisættelse eller begravelse der er tale om. Desuden har vi også stor erfaring med at hjælpe med planlægningen for andre trossamfund. For os er det vigtigste, at det bliver en mindeværdig og personlig begivenhed, hvor vi tager hensyn til alle dine behov.

Kontakt en bedemand nær Fredericia og få hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse

Vores rolle er at lytte til dig samt give vejledning og støtte, mens du beslutter dig for, hvilken type begravelse eller bisættelse du ønsker for den afdøde.

Vi er behjælpelige med al den rådgivning, du har brug for og kommer også gerne med idéer, hvis det er nødvendigt. Hvis du ønsker os som din lokale bedemand, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 32 18 81

Vi hjælper familier med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked i Fredericia samt Erritsø, Egtved, Børkop, Skærbæk, Vejle og Middelfart.

Kontakt din lokale bedemand

Odense
6617 2881

Kerteminde
6532 1881

Støtte i sorgen