Erik Mortensen - bedemand i Svendborg, Ringe, Fåborg og på hele Fyn

Jeg har været bedemand i ca 15 år. Så jeg har god erfaring med alle de forskellige løsninger, der kan være.

Et godt og personligt samarbejde med de efterladte er vigtigt, for at kunne planlægge og finde frem til en værdig og respektfuld højtidelighed, der respekterer både afdødes såvel som de efterladtes ønsker og tanker.

Mit arbejde som bedemand på Sydfyn og i Faaborg

Jeg startede arbejdet for Holm Begravelser som bedemand i 2019.

Jeg mener, at løbende sparring med kolleger i branchen er en stor fordel både for mig selv og de efterladte, det er med til løbende videreudvikling og dygtiggørelse. Der er aldrig to begravelser der er ens, og derfor kan man også altid få nye input.

Jeg mener at arbejdet som bedemand er et meget vigtigt erhverv – alle efterladte fortjener den bedste hjælp igennem en svær tid, og en smuk og værdig afsked sætter et flot punktum for den afdøde.

Kontakt Erik Mortensen her

Du kan kontakte mig på tlf. 66 17 28 81, eller skrive en mail til mig her. Jeg står parat til at hjælpe dig godt videre, og besvare alle de spørgsmål du måtte have.

Jeg arbejder som bedemand i Svendborg, Ringe, Fåborg og på det meste af Fyn.

Bliv kontaktet
x
Bliv kontaktet af din bedemand

Holm Begravelser

Møllevej 26 A, 5300 Kerteminde, tlf.: 6532 1881

Risvangen 10, 5210 Odense NV, tlf.: 6617 2881

Find vej