Poul Rossander - bedemand i Svendborg, Ringe, Fåborg og på hele Fyn

Jeg er oprindelig uddannet indenfor kemi, og har arbejdet med dette i mange år.

Min relation til bedemandsbranchen er den, at jeg er ud af en familie der i mange generationer har været bedemænd. Det var derfor naturligt for mig at skifte spor, da muligheden for dette opstod.

De tætte relationer til branchen har givet mig stor erfaring og indsigt i de mange aspekter, der kan være i forbindelse med at skulle arrangere de praktiske ting omkring et dødsfald.

Et godt og personligt samarbejde med de efterladte er vigtigt, for at kunne planlægge og finde frem til en værdig og respektfuld højtidelighed, der respekterer både afdødes såvel som de efterladtes ønsker og tanker.

Mit arbejde som bedemand på Fyn

Jeg har i de seneste ca. 10 år arbejdet for Holm Begravelser som bedemand. Jeg har igennem disse 10 år fået et godt og tæt samarbejde med bedemand Erik Skree og bedemand Nils-Peter Holm.

Jeg mener, at løbende sparring med kolleger i branchen er en stor fordel både for mig selv og de efterladte, det er med til løbende videreudvikling og dygtiggørelse. Der er aldrig to begravelser der er ens, og derfor kan man også altid få nye input.

Jeg mener at arbejdet som bedemand er et meget vigtigt erhverv – alle efterladte fortjener den bedste hjælp igennem en svær tid, og en smuk og værdig afsked sætter et flot punktum for den afdøde.

Kontakt Poul Rossander her

Du kan kontakte mig på tlf. 66 17 28 81, eller skrive en mail til mig her. Jeg står parat til at hjælpe dig godt videre, og besvare alle de spørgsmål du måtte have.

Jeg arbejder som bedemand i Svendborg, Ringe, Fåborg og på det meste af Fyn.

Bliv kontaktet
x
Bliv kontaktet af din bedemand

Holm Begravelser

Møllevej 26 A, 5300 Kerteminde, tlf.: 6532 1881

Rugårdsvej 158, 5210 Odense NV, tlf.: 6617 2881

Find vej