Mette Andersen – Ejer og bedemand i Nyborg, Fjordager, Agedrup, Seden og hele Fyn

Jeg overtog begravelsesforretningen Holm Begravelser A/S i 2016.

I en lang årrække havde jeg, inden jeg kom ind i bedemands-branchen, ansættelse ved TDC. Her har jeg varetaget forskellige funktioner - altid med kundens bedste for øje.

Jeg havde på daværende tidspunkt en mor som var syg, og da min mors sygdom tog til, valgte jeg at fratræde ved TDC, og i stedet gå ind i holdet omkring Mor, der nu krævede døgnpleje. I 3½ år passede jeg Mor, og ved hendes død stod jeg så ved en milepæl. Hvad skulle jeg nu?

Sådan blev jeg bedemand

Jeg kom til bedemand Nils Peter Holm i Kerteminde. Her var jeg igennem en længere periode, og tiden bekræftede mig i, at arbejdet som bedemand både er meget meningsfyldt og givende.

Muligheden for overtagelse af begravelsesforretningen kom så i 2016, og jeg valgte at springe til. Dette er en beslutning, jeg dag efter dag bliver bekræftet i var den rigtige.

Jeg finder mit arbejde som bedemand på Fyn meget givende. Jeg lægger altid vægt på, at de efterladte får en professionel og personlig behandling.

Jeg ved fra min personlige erfaring, hvor stor hjælp en dygtig bedemand er, når man er efterladt i stor sorg, og samtidig skal tage stilling til- og hånd om- så vigtig en ting, som begravelsen er. Derfor går jeg også højt op i, at de efterladte altid kan ringe med alle slags spørgsmål.

En begravelse kan ikke gøres om, derfor skal den være perfekt!

Kontakt mig om begravelse og bisættelse

Hvis du har spørgsmål omkring mine opgaver med begravelser eller bisættelser, står jeg altid til rådighed på tlf. 65 32 18 81. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på mailen her.

Jeg arbejder som bedemand overalt på Fyn og har bl.a. hjulpet mange i Agedrup, Seden, Nyborg og Fjordager.

Bliv kontaktet
x
Bliv kontaktet af din bedemand

Holm Begravelser

Møllevej 26 A, 5300 Kerteminde, tlf.: 6532 1881

Risvangen 10, 5210 Odense NV, tlf.: 6617 2881

Find vej