Erik Skree – bedemand i Bogense, Søndersø, Otterup, Odense og hele Fyn

Jeg har en lang og grundig uddannelse inden for handel og service bag mig.

Efterhånden som årene gik, mærkede jeg et stærkt personligt ønske om at arbejde som bedemand. Jeg ønskede at lære nyt, mere, og andet end hvad jeg tidligere havde stødt på inden for handelsverdenen.

Det var dette ønske, der gav mig lysten til at starte i Odense begravelsesforretning. Her fik jeg en alsidig og meget grundig uddannelse, og jeg opnåede stor personlig- og faglig viden og erfaring.

Her nåede jeg at arbejde i godt 13 år som bedemand - de seneste år som direktør. Dette har givet mig det bedste arbejdsgrundlag at arbejde videre på.

Mit skifte til Holm Begravelser A/S

Efter en årrække som administrerende direktør, ønskede jeg at vende tilbage til det meget personlige arbejde, som knytter sig til arbejdet som bedemand i tæt kontakt med de efterladte.

Det var i forbindelse med dette ønske, at jeg fandt min plads som bedemand i samarbejde med Nils-Peter Holm. Her står jeg for at varetage de fleste bisættelser og begravelser i Odense området.

Jeg sætter en ære i, at de efterladte får opfyldt præcis de ønsker de har, og i at hjælpe dem godt igennem hele processen fra start til slut. Jeg hjælper også gerne med mange af de praktiske ting, der altid kommer i forbindelse med et dødsfald, og jeg hjælper med at indhente de forskellige tilskud, som de efterladte er berettigede til. Derudover tilbyder jeg også altid en grundig og professionel rådgivning om valget af kister, urner, blomster, salmer mm.

Kontakt Erik Skree - din bedemand på Fyn

Når du benytter mig til bisættelse eller begravelse, får du en komplet løsning, og et tæt og personligt forløb. Jeg står til rådighed på tlf. 66 17 28 81 eller på mailen her, og jeg står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have, og hjælpe dig godt videre.

Jeg har arbejdet som bedemand i Bogense, Otterup, Søndersø og mange andre steder på Fyn

 

Bliv kontaktet
x
Bliv kontaktet af din bedemand

Holm Begravelser

Møllevej 26 A, 5300 Kerteminde, tlf.: 6532 1881

Risvangen 10, 5210 Odense NV, tlf.: 6617 2881

Find vej