Foredrag Bog: "Det sidste"

Foredrag

billeder/Nils-Peter.png

"Jeg elsker den brogede verden" er titlen på det foredrag/underholdning bedemand Nils-Peter Holm har glædet mange mennesker med gennem årene. Det er en livsglad og levende fortælling om hans spændende liv og mange oplevelser .

Journalisten Jan Witzel skrev forud for DR2´s udsendelse: livets gang i Lidenlund, om Kerteminde og dens indbyggere: " Kerteminde kan ikke være trist at bo i. For når man spørger Kerteminderne, hvem der er byens sjove mand, så siger de: det er Nils-Peter Holm, vores bedemand."

Nils-Peter Holm, der er sønderjyde, har stille og roligt charmeret sig ind på de indfødte og motionerer jævnligt deres lattermuskler. I 13 år har han optrådt på den legendariske scene i Skipperkroen til den årlige havnefest, og mange gange er der blevet fortalt historier, anekdoter, vittigheder og sunget en sang til bryllupper, runde dage eller anden festligholdelse.

Såvidt ordene fra anden side. Jeg selv kan fortælle, at i sammenhænge som klubber, foreninger, konferencer, ved sognearrangementer o.s.v har jeg med mit foredrag og med udgangspunkt i mit eget spændende liv fortalt om originaler på min vej, min livsbekræftende oplevelser som sygeplejerske på kræftafdelingen, som plejehjemsleder i Kerteminde gennem 8 år, og de sidste 15 år som byens bedemand. Det er med et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter – for de to ting, humor og alvor, følges ad gennem livet.

I 2010 har jeg gjort alvor af en gammel drøm og lavet et forum, hvor vi hylder livsglæden med bl.a. foredrag udflugter og lignende. Se hjemmesiden www.livsglæde.dk og tilmed dig nyhedsbrevet. Så for du direkte besked når vi har nye arrangementer på vej!

For mere information, pris og aftale kan du kontakte mig på tlf. 4037 1881 eller sende en e-mail til: info@holmbegravelser.dk

Ny bog: "Det sidste"

billeder/holm-med-bog_200.jpg

Det sidste nye bedemand Nils-Peter Holm har beskæftiget sig med, er at skrive en bog om det sidste her i livet – tanker, refleksioner – krydret med smukke naturbilleder og billeder fra "det sidste": de sidste døgn man er her endnu – de dage, hvor andre må tage over og afslutte vort livskredsløb og få sagt det sidste farvel.

I bogen vil Nils-Peter Holm også skrive om sorgen, om egne tanker for "det sidste" – bogen vil derudover indeholde de smukke salmer og gode digte vi har at øse af når vi står med tomme hænder og skal få sagt farvel. Ikke mindst vil bogen indeholde en række afsnit, skrevet af forskellige kulturpersonligheder Nils-Peter Holm sætter pris på.

Se bogens hjemmeside www.detsidste.dk

Om os

om-os.jpg

www.bedemandkerteminde.dkwww.bedemandodense.dk og www.holmbegravelser.dk er de navne vi markedsfører os med.

Vores mål for den hjælp og ydelse som vi tilbyder over for jer, der har mistet et andet menneske og skal igennem både en sorg og en afsked, har vi formuleret således:

Din sikkerhed for et personligt engagement samt en værdig og stilfuld afsked

Nils-Peter Holm - Bedemand og indehaver

Holm Begravelser, tidligere Kerteminde-Munkebo begravelsesforretning, overtog jeg i 1995.

Min baggrund som bedemand er alsidig. Jeg arbejdede en årrække som falckredder, tog sygeplejeuddannelsen, hvorefter jeg i 2 år arbejdede med pleje og behandling af cancerpatienter på Odense Universitetshospitals kræftafdeling.

Efterfølgende blev det til 10 års arbejde inden for ældreområdet, de sidste 8 år som plejehjemsleder i Kerteminde. Arbejdet med vores ældre medborgere og de mange dødsfald jeg oplevede igennem årene, gav mig en livserfaring der gjorde naturligt at overtage begravelsesforretningen.

Igennem årene her har jeg videreudviklet mine kundskaber og samlet en bred vifte af redskaber i arbejdet med at hjælpe, støtte, være den praktiske person, samt have overblik og fingerspids-fornemmelse i den verden og de opgaver der omgiver et dødsfald.

Derfor stiller jeg op til min forretnings målsætning:
"Din sikkerhed for et personligt engagement samt en værdig og stilfuld afsked"

Erik Skree - Bedemand

Jeg har en lang og grundig uddannelse inden for handel og service.

Et stærkt personligt ønske om at arbejde som bedemand, at lære nyt, mere og andet end hvad jeg tidligere havde stødt på inden for handelsverdenen, gav mig lysten til at starte i Odense begravelses- forretning. Her fik jeg en alsidig og grundig uddannelse, viden og erfaring.

Godt 13 års ansættelse, de seneste år som direktør, har givet mig det bedste arbejdsgrundlag at arbejde videre på.

Efter en årrække som administrerende, ønskede jeg at vende tilbage til det meget personlige arbejde, som knytter sig til arbejdet i nær kontakt med de efterladte. Jeg fandt min plads som bedemand i samarbejde med Nils-Peter Holm, hvor jeg varetager af de fleste begravelser i Odense området.